Kostenbesparing is de belangrijkste reden om een huis te kopen zonder een makelaar in te schakelen. De onderhandelingen worden dan zelf gedaan. Dat klan werken maar uit onderzoek blijkt dat in veel gevallen de bodemprijs niet wordt gehaald of er zelfs helemaal geen overeenkomst wordt gesloten. Maar stel dat je een aankoopmakelaar kan vinden die op no cure no pay basis werkt? Wil je dan nog steeds een huis kopen zonder makelaar?

No cure, no pay aankoopmakelaar

Vastgoedkoper is de enige aankoopmakelaar van Nederland waarbij uw makelaar altijd meegaat en die werkt op basis van no cure, no pay. Maar wat houdt dat in? Als je een aankoopmakelaar van Vastgoedkoper inschakelt voor de aankoop van jouw droomhuis, dan werkt onze aankoopmakelaar op no cure no pay basis. Met andere woorden, als de woning niet bevalt of als er geen prijsakkoord wordt bereikt, dan worden er geen kosten voor de aankoopmakelaar berekend. Wel gaan we dan graag met met je door om een andere woning te bekijken. Maar ook als er wel een akkoord wordt bereikt maar de aankoop om een andere reden niet door kan gaan, ook dan geldt no cure-no pay. Geen addertjes onder het gras, of verrassingen achteraf, maar een transparante dienst.

Wat houdt dit in voor jou als koper?

Je wilt graag jouw droomhuis kopen, maar je wilt geen geld uitgeven als je niet tot een akkoord komt. Dat willen wij ook. Onze no cure, no pay aankoopmakelaars gaan voor jou aan de slag om de absolute bodemprijs te achterhalen. Maar wanneer blijkt dat dit niet overeenstemt met de prijs die jij voor de woning kunt of wilt betalen, dan kun je het aankoopproces zonder kosten stopzetten. We vinden het namelijk belangrijk dat jij van onze diensten gebruik wilt maken. Kan dit om wat voor reden niet, dan hoef je ons ook niets te betalen. Dit is onze werkwijze.

Wij houden van een transparant proces en vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kosten op ieder moment van het proces. Wil je jouw persoonlijke situatie graag bespreken met één van onze aankoopexperts? Meld je dan aan voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct.